Start

Sorriënto viert feest!

Sorriënto viert dit jaar het 40 jarig verenigings jubileum. Ter ere daarvan is op 19 mei de traditionele pinkstermis feestelijk opgeluisterd m.m.v. Hans Scheijen. Het jubileumjaar wordt afgesloten met een concert op zondag 14 oktober in Partycentrum Oud-Zumpelveld. Voor dit bijzondere concert heeft Sorriënto zich verzekerd van de samenwerking met het Slavisch Byzantijns Koor Sobornost uit Kerkrade.

Dit jubileumconcert biedt Sorriënto zoals gebruikelijk alle gouden en diamanten bruidsparen van het afgelopen jaar aan. Deze informatie halen we voor zover mogelijk uit de lokale huis-aan-huisbladen. U kunt zich als bruidspaar ook aanmelden zich bij Nicole Vonken-Wilhelmus tel: 045-5445333 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.tot 1 oktober aanstaande.
 
Ter ere van het jubileum is een artikel gepubliceerd in lokale media (link): 40-jarig jubileum Sorriënto

De robijnen jubilarissen. Van links naar rechts: Anja Schlenter, Mariet Schlenter, José Snackers, Sjef Muijs, Nic Donlou, Marian Schaepkens en Mia Muijs

 Nog steeds is onze vereniging op zoek naar enthousiaste mensen/musici die onze vereniging willen komen versterken. Mocht je interesse hebben om in een orkest mandoline of gitaar te spelen, kom dan op vrijdagavond eens kijken en luisteren in partycentrum Oud-Zumpelveld aan de Irmstraat 23 in Simpelveld. De repetities beginnen om 20:00 en eindigen om 22:00.

 

Welkom op de website van Mandolineorkest Sorriënto uit Simpelveld. Gebruik het menu bovenin de pagina om door de site te navigeren.

  • Groepsfoto 2014