Start

Voorjaarsconcert 2024

 

À la française et un peu de méditerranée.

 

Dat is het thema van het voorjaarsconcert van Mandoline vereniging Sorriënto en het duo Cent Mille Chansons.  Mandoline vereniging Sorriënto brengt met dit concert traditiegetrouw hulde aan de gouden en diamanten bruidsparen uit de eigen gemeente. 

Het duo Cent Mille Chansons (honderdduizend liedjes) wordt gevormd door Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman. 

Gevoelens zitten gewoon helemaal ingebakken in de Franse taal. Daarom zingt Ghislaine het liefste chansons. Ze wordt begeleid door Clemens Hoffman uit Gulpen, ooit haar eigen pianoleraar, maar al vele jaren haar vaste begeleider. Ze kunnen putten uit een eindeloos repertoire. Zij zingen en spelen dan de mooiste chansons van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf, Charles Aznavour, Anne Marie David en Michel Legrand e.a. Allemaal liederen over liefde, vriendschap en ‘la belle vie’. Maar ook over eenzaamheid, diep verdriet en ‘la passion’.

Ghislaine heeft zang gestudeerd aan het conservatorium van Maastricht en is als muziekdocent verbonden aan het Porta Mosana College in Maastricht.

Clemens heeft piano gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht en heeft een veelzijdige pianolespraktijk in Gulpen.

Kom en geniet van dit bijzondere concert in:

Partycentrum Oud Zumpelveld, Irmstraat 23, 6369VL Simpelveld.

Zondag 7 april 

Aanvang 19.00u. 

Zaal gaat open om 18.30u.

Entree is vrije gave.

 

Verdere info over Cent Mille Chansons:

Ghislaine Mommer   https://glinemusics.nl

Clemens Hoffman    http://www.clemenshoffmanpianowereld.nl 

 

 

Welkom op de website van Mandolineorkest Sorriënto uit Simpelveld. Gebruik het menu bovenin de pagina om door de site te navigeren.

  • Groepsfoto 2014