Start

In Memoriam

Groot was de verslagenheid toen op dinsdag 2 april ons het droevige bericht van het overlijden van onze muziekvriend, lid en erelid bereikte. 

Nic Donlou 

Als 14-jarige jongen sloot hij vriendschap met de mandoline. Het werd een vriendschap voor het leven. Samen met heel veel vrienden heeft hij in mandoline orkesten gespeeld. Toen in 1978 in Simpelveld mandolinevereniging Sorriënto werd opgericht werd Nic direct lid. Hij was zelf een goede muzikant en steun voor de andere muzikanten om hem heen. Met grote passie heeft hij zich voor Sorriënto ingezet, niets was hem te veel. In de 40 jaar die hij de muziek opleiding verzorgd heeft, hebben velen bij hem de mandolinelessen gevolgd. Hij verzuimde nooit en stond klaar voor iedereen. Zijn uitspraak “proof is proof” zal ons altijd bijblijven.  Hij was een echt mensen mens. Hij zei hier zelf ooit over “De vriendschap met de mandoline heeft mij heel veel vrienden gebracht”. Sorriënto is hem heel veel dank verschuldigd. Niet alleen op “de proof” maar ook als vriend zullen we hem missen.

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijk tijd. 

Dirigent, bestuur en leden Mandolinevereniging Sorriënto.

 

 

 

Welkom op de website van Mandolineorkest Sorriënto uit Simpelveld. Gebruik het menu bovenin de pagina om door de site te navigeren.

  • Groepsfoto 2014