Start

De welverdiende zomervakantie voor de leden van Mandoline vereniging Sorriënto zit er op vrijdag 30 augustus weer op. Dan gaan dirigent en muzikanten weer volop werken aan het verder verfijnen van de muziekwerken die op het programma van het najaarsconcert staan. Dit concert vind op zondag 27 oktober in Partycentrum Oud-Zumpelveld plaats. Voor dit bijzondere concert heeft Sorriënto zich verzekerd van de samenwerking met het Gemengd Koor Sing a Song uit Schimmert.
 
Dit concert biedt Sorriënto zoals gebruikelijk alle gouden en diamanten bruidsparen van het afgelopen jaar aan. Deze informatie halen we voor zover mogelijk uit de lokale huis-aan-huisbladen. U kunt zich als bruidspaar ook aanmelden bij Nicole Vonken-Wilhelmus tel: 045-5445333 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.tot 1 oktober aanstaande.
 
Nog steeds is onze vereniging op zoek naar enthousiaste mensen/musici die onze vereniging willen komen versterken. Mocht je interesse hebben om in een orkest mandoline of gitaar te spelen, kom dan op vrijdagavond eens kijken en luisteren in partycentrum Oud-Zumpelveld aan de Irmstraat 23 in Simpelveld. De repetities beginnen om 20:00 en eindigen om 22:00.

 

Welkom op de website van Mandolineorkest Sorriënto uit Simpelveld. Gebruik het menu bovenin de pagina om door de site te navigeren.

  • Groepsfoto 2014