Start

Gouden paren concert

 

Al meer dan 40 jaar biedt Mandoline Vereniging Sorriënto paren die 50, 60 of 65 jaar getrouwd zijn een concert aan. Het betreft de jubilarissen die in de periode 1-10-2022 tot en met 31-12-2023 dit bijzondere huwelijksfeest vieren. Het gouden paren concert van Sorriënto zal plaatsvinden op 7 april 2024.

 

Helaas is door de wet op de privacy het verkrijgen van namen, adressen en telefoonnummers van de gouden, diamanten en briljanten bruidsparen vrijwel niet meer mogelijk.

 

Hebben jullie zelf, je ouders, buren, vrienden of kennissen één van deze prachtige mijlpalen bereikt, vinden jullie het fijn om dan het betreffende paar een concert en gezellige avond aan te bieden, geef deze gegevens dan door aan Nicole Voncken tel. 06 42 66 03 12, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Overleg wel even met het betreffende bruidspaar of je de gegevens mag doorgeven.

 

Uitdrukkelijk willen wij erop attenderen dat de gegevens niet aan derden worden verstrekt of voor andere doeleinden dan het uitnodigen voor het concert en de gezellige avond worden gebruikt. 

 Het bestuur van Mandolinevereniging Sorriënto. 

 

 

 

Welkom op de website van Mandolineorkest Sorriënto uit Simpelveld. Gebruik het menu bovenin de pagina om door de site te navigeren.

  • Groepsfoto 2014