Start

Sorriënto verzorg Adventsconcert in Dr. Ackenshuis Gulpen

 

Op vrijdag 9 december verzorgt mandoline vereniging Sorriënto weer een adventsconcert in de grote recreatieruimte van het Dr. Ackenshuis in Gulpen.

Voor het eerste deel van het concert is gekozen voor bekende filmmuziek uit de jongere jaren van de bewoners. Na de pauze brengt Sorriënto door het spelen van kerstmuziek de bewoners helemaal in kerststemming.

De muzikanten van Sorriënto vinden het heerlijk om, na 2 coronajaren, weer in verzorgingshuizen concerten te kunnen verzorgen. Het concert begint om 18.30 uur.

Speel je zelf gitaar mandoline, mandola of contrabas en zou je graag in een orkest willen spelen, bij Sorriënto ben je van harte welkom. Kom gerust eens op vrijdag avond luisteren tijdens de wekelijkse repetitieavond in party-centrum Oud Zumpelveld. Aanvang 19.45 uur.

Speel je nog geen snaarinstrument, dat is geen probleem, wij hebben de mogelijkheid je hierin op te leiden.

 

Sorriënto verzorg Adventsconcert voor Reuma patiëntenvereniging

 

De reumapatiëntenvereniging regio Sittard-Geleen heeft Mandoline Vereniging Sorriënto uit Simpelveld uitgenodigd om een adventsconcert te verzorgen voor hun leden.

De traditionele kerstmiddag was door corona helaas 2 jaar uitgevallen. Het bestuur heeft besloten dit jaar de kerstmiddag op 11 december verder aan te kleden met een adventsconcert. 

De leden worden ontvangen om 13.30 uur met koffie en gebak. Om 14.30 uur begint het adventsconcert. Sorriënto heeft een muzikale cocktail samengesteld uit hun film- en musical repertoire. Voor het tweede deel van het concert is een muzikale opbouw gekozen die de adventstijd volgt en laat samenvloeien met kerstmis, waarna de middag in de sfeer van kerstmis wordt afgesloten met een gezellig samenzijn.

 

Welkom op de website van Mandolineorkest Sorriënto uit Simpelveld. Gebruik het menu bovenin de pagina om door de site te navigeren.

  • Groepsfoto 2014